Vipps

Smarte betalingsløysingar for organisasjonar, bedrifter, lag og foreiningar! Anten det er til nettsal eller til vaffelsal på 17. mai.

Vippsnummer

Dette er Vippsnummer

Vippsnummer er perfekt enten du har ei større bedrift eller driv innsamling til idrettslaget. Kundane dine får eit enkelt alternativ til kort og kontantar, og du får pengar rett inn på konto. Salsrapporter kan hentast ut i ulike format via Vippsnummer-appen eller via VippsPortalen.

Du betaler berre for bruk av Vippsnummer, og det er ingen etableringsgebyr eller abonnementspris.

 

Vipps på Nett

Dette er Vipps på Nett

Med Vipps på Nett slepp kunden å taste inn kortnummer, utløpsdato og cvc-nummer ved kjøp, og godkjenninga via BankID forsvinn - det blir dermed mykje enklare og raskare å fullføre ein handel.

Stadig fleire nettbutikkar tilbyr no Vipps på Nett som eit viktig ledd for å auke salet.  30-40% av kundane vel Vipp sin som betalingsmåte når dette blir tilbode.

Bestill Vipps på Nett

Vipps rett i kassa

Tast inn telefonnummeret i kassa, og kunden betaler rett frå Vipps. Løysing er designa for butikkar som ønskjer å la kundane betale enkelt og raskt frå eigen telefon, utan behov for å trykkje på terminalen. Vipps er heilintegrert med ei rekkje kassasystemer, og dermed også med rekneskap og oppgjer.

Logg inn med Vipps

Med Vipps logg inn kan du som bedrift tilby dine kunder en superenkel registrering og innlogging, der kunden slipper å skrive inn all informasjon.
 
Vipps Logg inn fjerner behovet for brukernavn og passord. Det passer for alle bedrifter som ønsker registrering og pålogging, eller som ønsker å kunne skreddersy innhold og dialog med kundene allerede fra forsiden.